TIP LIČNOSTI U ZAVISNOSTI
KOJU KAFU PIJETE

Da li ste se ikada zapitali šta vaša omiljena kafa govori o vašoj ličnosti? Vjerovatno jeste, zato vam sada, u namjeri da vas zabavimo i nasmijemo, donosimo kratak pregled tipova ličnosti u zavisnosti od toga koju kafu pijete.
 coffee bean  FAN DOMAĆE/TURSKE KAFE
home made coffee  Otvoren i iskren, voli jednostavne stvari i uživa u malim stvarim. Može biti sklon promeni raspoloženja, ali najčešće je samo dosadan.
 coffee bean  FAN NES KAFE
nes coffee  Često neodlučan, posebno kada su nebitne stvari u pitanju. Voli da ugađa ljudima oko sebe, što za posledicu može imati napade neurotičnosti.
 coffee bean  FAN MOCHA KAFE
mocha coffee  Avanturista u svakom smislu. Sve će probati bar jednom da bi mogao da se hvali jer bi sve dao da bude u centru pažnje.
 coffee bean  FAN KAFE BEZ KOFEINA
home made coffee  Cepidlaka fokusirana na detalje. Teško ga je zadovoljiti. Opsednut sobom i svime što je u vezi sa njim ali prilično dopadljivi kad ih bolje upoznate.
 coffee bean  FAN ESPRESSO KAFE
espresso coffee  Odlučan, zna kako da dođe do onoga što želi što najčešće uključuje silu. Često preuzima inicijativu i sve zna najbolje, jednom rečju pravi pametnjaković.
 coffee bean  FAN CAPPUCINA
cappuccino coffee  Opsesivno kompulzivna osoba. Voli da kontroliše sve oko sebe, to mu je način ispoljavanja naklonosti. Tokom malo slobodnog vremena koje mu ostaje, može biti prilično kreativan.
 coffee bean  FAN DOMAĆE/TURSKE KAFE
home made coffee 1  Preterano opušten u svakom smislu. Teretane izbegava u širokom uglu. Prijatelje pridobija svojom ličnošću jer je veseo i optimističan.
 montenegro     united kingdom facebook 128px 1202552 easyicon.net tripadvisor 128px 1174106 easyicon.net